11 maj

Obvestilo za starše

Obvestilo za starše

Po elektronski pošti smo staršem poslali naslednje obvestilo:

Spoštovani starši!

Dva meseca po razglasitvi epidemije bolezni COVID-19 se je Vlada Republike Slovenije odločila, da se lahko tudi šolska dejavnost prične ponovno izvajati v šolah. Prejeli smo navodilo, ki za glasbene šole določa, da pričnejo z izvajanjem individualnega pouka vseh razredov v prostorih šole v ponedeljek, 18. maja 2020.

Seznanjamo vas z nekaterimi informacijami glede pričetka pouka v šoli:
- pouk v šoli se bo odvijal le za pouk instrumenta in petja
- pouk nauka o glasbi, solfeggia, baletnega vrtca in baleta, glasbene in plesne pripravnice ter predšolske glasbene vzgoje, bo še naprej potekal na daljavo
- vaje orkestrov, zborov, komorne igre bodo potekale na daljavo
- vstopanje v šolo in gibanje v šoli bo organizirano tako, da bo zagotovljena priporočena medsebojna razdalja
- vstop v šolo je dovoljen le zdravim zaposlenim in učencem (brez znakov akutne okužbe dihal)
- v šoli bo organiziran poseben higienski red, ki bo usklajen s priporočili NIJZ (priloga 1); upoštevati bo potrebno osnovna higienska pravila, določen bo način prihoda v šolo, gibanja po šoli, uporabe sanitarij, nošenja obraznih mask.

Skladno s prejetimi navodili smo dolžni od staršev pridobiti izjave pred vstopom otroka v šolo. Prosim, da izjavo, ki se nahaja v priponki, izpolnjeno in podpisano vrnete na e-naslov tajnistvo@gsvelenje.si, najkasneje do srede, 13. 5. 2020, do 13.00. Po prejemu izjave boste prejeli podrobnejša navodila glede izvedbe pouka. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na navedenem e-naslovu ali po telefonu, na številki 03 898 12 13.

Če vaš otrok zaradi zdravstvenih omejitev, ki so navedene v prilogi 2, ne bo mogel pričeti s poukom v prostorih šole, prosim, da o tem obvestite tudi učitelja instrumenta ali petja.

Zavedam se, da tak način vračanja pouka v šole še zdaleč ni idealen. A vem in verjamem, da bomo skupaj z vami in vašimi otroki pouk lahko izvajali varno. Skupaj zmoremo!

Lepo vas pozdravljam in želim vse dobro.

Boris Štih,
ravnatelj


<< Nazaj na seznam novic