4 jan

Vabilo na priprave za vpis v umetniško gimnazijo

Vabilo na priprave za vpis v umetniško gimnazijo

Približuje se vpis v 1. letnik umetniške gimnazije in vzporednega izobraževanja. Za vse zainteresirane tudi letos organiziramo intenzivne priprave za teoretični del preizkusa znanja in nadarjenosti.

Priprave bo vodila prof. Olga Ulokina. Njihov cilj je sistemizacija pridobljenih znanj in intenzivno delo na razvoju vseh vrst glasbenega posluha: melodičnega, harmoničnega in ritmičnega.

S pripravami bomo začeli v mesecu januarju, potekale bodo ob petkih ob 15.45, prvič že ta petek, 8. januarja 2021.
Priprave bomo organizirali preko aplikacije Teams, zato prosimo, da se nanje prijavite in sicer na urska.sramelvucina@scv.si.

Za pouk potrebujete svinčnik, radirko, notni zvezek in aplikacijo Teams.

Na voljo smo vam tudi za individualne “spoznavne ure”, s katerimi ponujamo možnost, da pridete v stik z našimi profesorji inštrumentov, se z njimi pogovorite, razjasnite morebitne dileme glede preizkusa nadarjenosti in razrešite vprašanja, ki vas zanimajo ob vpisu,… Za spoznavne ure se lahko dogovorite direktno s profesorji posameznih instrumentov (njihovi elektonski naslovi so objavljeni tukaj) ali pa preko koordinatorke dr. Urška Šramel Vučina na tel. 041/981-097 ali mail urska.sramelvucina@scv.si.

Prijazno vabljeni!


<< Nazaj na seznam novic