Oddelek Šmartno ob Paki je dislocirana enota Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje. Pouk poteka v Osnovni šoli Bratov Letonja Šmartno ob Paki. Poučujemo različne inštrumente, naši pihalci in trobilci pa sodelujejo tudi v Mladinskem pihalnem orkestru Oddelka Šoštanj. Več o organizaciji najdete na spodnji povezavi, tukaj pa so strnjeni vtisi zadnjih dogodkov.  

Zadnji dogodki

Koncert Big Banda

V sredo, 7. februarja 2018, smo v Kulturnem domu Šmartno ob Paki za učence osnovne šole pripravili koncert Big banda Glasbene šole Fran Korun Koželjski  Velenje pod vodstvom dirigenta Janeza Šuligoja.
Fotografije s koncerta si oglejte v naši Galeriji.


V petek, 1. decembra 2017, smo sodelovali na 16. tradicionalnem Miklavževem sejmu, ki je potekal pri Mladinskem centru v Šmartnem ob Paki. Namen Miklavževega sejma je bila dobrodelnost, saj je bil izkupiček namenjen osnovnošolskemu skladu Z roko v roki. Nastopil je naša trobilna komorna skupina pod vodstvom Janeza Šuligoja.


V sredo, 29. novembra 2017, so se naši učenci predstavili na Javnem nastopu oddelka Šmartno ob Paki. Koncert je bil v dvorani Marof Mladinskega centra Šmartno ob Paki. Učenci so se predstavili s solističnimi točkami, nastopili so v različnih komornih skupinah, na koncu pa je nastopil združeni pevski zbor učencev Nauka o glasbi.

Povezava do fotografij.


Na Martinovo soboto, 11. novembra 2017, so učenci Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje – oddelek Šmartno ob Paki v okviru občinskega praznika nastopili v Martinovi vasi. V sodelovanju z Osnovno šolo bratov Letonja Šmartno ob Paki so pripravili kulturni program in se predstavili skozi glasbo, ubrano petje in recitacijo.
Na povabilo osnovne šole se je odzval Big band Glasbene šole Velenje pod vodstvom Janija Šuligoja, ki je popestril dogajanje v Martinovi vasi. Na predvečer praznika občine Šmartno ob Paki je na svečani seji v kulturnem programu sodeloval trobilni ansambel pod vodstvom Mirana Šumečnika in klavirski duo pod mentorskim vodstvom Anje Rosec.

Oglejte si nekaj fotografij v naši Galeriji.