21 apr

Pihalni orkester v petek zgodaj zjutraj odpotuje v Stuttgart

Pihalni orkester v petek zgodaj zjutraj odpotuje v Stuttgart

Pihalni orkester Glasbene šole Velenje se odpravlja na gostovanje v Stuttgart, kjer bo kot gost tamkajšnje glasbene šole nastopil v soboto, 23. aprila 2016. Skupaj še z dvema domačima orkestroma se bo predstavil v Mozartovi dvorani stuttgartskega kulturnega centra Liederhalle.

Kratek opis poti.
Na pot bodo šli v petek zgodaj zjutraj. Po poti se bodo najprej ustavili v Salzburgu, kjer si bodo ogledali Mozartovo rojstno hišo. V poznih popoldanskih urah pa bodo prispeli v Stuttgart in naredili krožni ogled mesta.
Sobotno dopoldne bodo izkoristili za ogled muzeja Mercedes Benz, saj je prav Stuttgart rojstno mesto te znane znamke avtomobilov. Popoldan se bodo pripravljali na koncert, ki ga bodo imeli ob 19.30 v centru Liederhalle, v krasni Mozartovi dvorani.
Nedeljsko dopoldan bodo namenili sproščenemu druženju v zabaviščnem parku Tripsdrill, kjer bodo odvečno energijo sprostili na številnih adrenalinskih napravah, vlakih smrti, vrtiljakih in podobno. Predviden povratek v Velenje je v nedeljskih poznih večernih urah.

Vse novice v zvezi z gostovanjem našega orkestra bomo sproti objavljali na naši spletni strani.


<< Nazaj na seznam novic