• okt
  7

  Velenje pomaga, veliki dobrodelni dogodek

  Čas: 12:00

  Lokacija: Vista Velenje - v primeru slabega vremena Rdeča dvorana, Velenje

  Mestna občina Velenje pripravlja z vsemi javnimi zavodi velik zaključni dobrodelni dogodek za zbiranje sredstev za žrtve poplav in neurja v letošnjem avgustu.

  Dogodek bo v soboto, 7. oktobra, od 12. ure dalje na Visti v Velenju. Na njem bodo sodelovali velenjski otroci, učenci, dijaki, plesne šole in znani glasbeni izvajalci. Vstopnina je 5 evrov za odrasle.

  V Velenju smo znani po tem, da si znamo pomagati in dobro sodelovati, zato tudi sedaj pomagajmo skupaj. Na vabilo za Veliki dobrodelni dogodek na Visti, ki bo celotno sobotno popoldne in zvečer, so se odzvali številni domači izvajalci glasbe, plesa, celodnevno glasbeno-plesno dogajanje bo obogateno z gostinsko ponudbo na kulinarični tržnici.

  Zbrana sredstva bodo namenjena našim občanom in ljudem iz Savinjske in Koroške regije, ki pomoč najbolj potrebujejo za sanacijo škode po neurjih in poplavah.

  V primeru slabega vremena bo dogodek v Rdeči dvorani Velenje.

  Nastopajoči:

  Tanja Lončar, Plesna šola M Dance, Til Čeh, Orkester Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje, Mrigo, Robert Goter, Rudarski oktet, Otroški zbori Vrtca Velenje, Matjaž in Zvone – Chateau, Alya, Združeni pevski zbori velenjskih osnovnih šol, Pihalni orkester Premogovnika Velenje, Matjaž Jelen, Nina Pušlar, Natalija Verboten, Maraaya, Plesna šola Spin, BQL Rok, Maja Keuc – Amaya, 6Pack Čukur, Sanja Mlinar Marin, Potepini, Ansambel Stil in Domen Kumer

  Dogodek bodo povezovali znani velenjski radijski in televizijski moderatorji.

  Z nakupom vstopnice boste prispevali v sklad za pomoč prizadetim v avgustovskih ujmah.

  Več v sporočilu za javnost Mestne občine Velenje:  Velenje pomaga z dobrodelnim dogodkom | velenje.si

  Organizator: Mestna občina Velenje, Festival Velenje, Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, Mladinski center Velenje, Zavod za turizem Šaleške doline, ŠRZ Rdeča dvorana Velenje, velenjske osnovne šole, Glasbena šola Velenje, Knjižnica Velenje, Muzej Velenje,

  Kontakt: Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, 03 898 12 00