Delavnica za flavtiste "Moje telo - moj inštrument" - mentorica Nina Fajfar Baša

Torek, 10. januar 2023

Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje organizira delavnico za flavtiste z naslovom MOJE TELO - MOJ INŠTRUMENT pod mentorstvom Nine Fajfar Baša. Seminar bo potekal v Marinovi dvorani glasbene šole v torek, 10. januarja 2023, z začetkom ob 15.00.


O mentorici:

Nina Fajfar Baša je osnovno glasbeno znanje pridobila na glasbeni šoli Risto Savin v Žalcu, umetniško gimnazijo pa uspešno zaključila v Celju. V času šolanja na srednji glasbeni šoli je prejela zlato plaketo na državnem tekmovanju TEMSIG.

Šolanje je nadaljevala na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu redne profesorice Karoline Šantl Zupan. V času šolanja je prejela 3. nagrado na državnem tekmovanju v najvišji kategoriji ter je bila prva flavtistka Simfoničnega orkestra Akademije za glasbo Ljubljana.

Že v času študija je kot flavtistka in pikolistka sodelovala z orkestrom Opere in baleta Ljubljana ter Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija.

Zaključila je tudi podiplomski specialistični študij flavte na Akademiji za glasbo v Ljubljani ter pridobila naziv specialistka flavte. Deluje na pedagoškem področju, in sicer poučuje flavto na glasbeni šoli Risto Savin v Žalcu, nekaj časa pa je delovala tudi kot pedagoginja na srednji stopnji glasbenega šolanja v Celju. Pedagoškemu delu je predana z vsem srcem, njeni učenci pa so dobitniki najvišjih nagrad na domačih in mednarodnih tekmovanjih. V zadnjih letih je bila dvakrat  tudi članica komisije na tekmovanju TEMSIG.

Svoje glasbeno znanje dopolnjuje z znanjem iz drugih področij, kot inštruktorica pilatesa  pri Gimnastični zvezi Slovenije in Careers in Fitness iz Velike Britanije in inštruktorica fitnesa - osebna trenerka pri AFP in National Council of Strenght and Fitness iz ZDA. Je licencirana inštruktorica vadbe za nosečnice in poporodne vadbe. Poleg osnovnega pedagoškega poklica kot predavateljica sodeluje na  usposabljanjih pri AFP Slovenija na tečajih za inštruktorje fitnesa ter pri Gimnastični zvezi Slovenije na usposabljanju amaterskih kadrov za vadbo Pilates.

Vodi različna predavanja ter seminarje na tematiko telesne aktivnosti, telesne drže glasbenikov (Glasbena šola Koper, Glasbena šola Nazarje), vadbe za nosečnice in poporodne vadbe ter je redna gostja na kongresih Gimnastične zveze Slovenija, kot predavateljica pa je gostovala tudi na največjem športnem kongresu Grafts v Grčiji.

URNIK SEMINARJA

1. SKUPINA
Torek, 10. 1. 2023, od 15.00 do 17.00

2. SKUPINA
Torek, 10. 1. 2023, od 17.30 do 19.30

3. SKUPINA
Petek, 13. 1. 2023, od 15.30 do 17.30

KOTIZACIJA

Aktivni udeleženci - (90minut) 20 €

Učenci so k spremljanju seminarja vabljeni brezplačno, za ostale pasivne udeležence je kotizacija 10 €.

Prosimo, da kotizacijo nakažete na račun:
Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, Jenkova 4, 3320 Velenje

Številka računa: SI56 013336030713841
BIC koda Banke Slovenije: BSLJSI2X
Referenca: SI 00
Sklic: 10-1-2023
Davčna številka: 79789960

Prijava na delavnico je možna do 24. decembra 2022, plačilo kotizacije pa od 3. do 6. januarja 2023.

Prijavnica

Hvala za prijavo.

Pretekli seminarji

Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje organizira seminar za flavto pod mentorstvom Mateja Beliča. Seminar bo potekal v Modri dvorani glasbene šole v torek, 8. novembra 2022, z začetkom ob 9.00.

Seminar je namenjen učencem in dijakom Glasbene šole Velenje.


Priznani flavtist Martin Belič, ki od leta 2007 živi in ustvarja v Münchnu, sodi med mlajši rod že uveljavljenih slovenskih koncertnih flavtistov. Je asistent solo flavtist enega najboljših evropskih orkestrov – Münchenskih filharmonikov – in docent na univerzi Leopold Mozart v Augsburgu. Njegovi prvi učitelji so bili prof. Adam Biczkey, prof. Karla Škarpa, Bojana Rojko in prof. Violeta Ozvatič. Leta 2003 je z odliko diplomiral na Mozarteumu v Salzburgu pri prof. Ireni Grafenauer in prof. Herti Mergl, leta 2007 pa z odliko magistriral na koncertni smeri pri prof. Ireni Grafenauer ter vpisal podiplomski študij pri prof. Michaelu Martinu Koflerju.

Je zmagovalec več slovenskih in mednarodnih tekmovanj v Italiji, Avstriji ter Nemčiji. Leta 2000 je prejel Zoisovo štipendijo in postal varovanec ustanove Gallus. Za izjemne glasben dosežke je prejel plaketo dr. Romana Klasinca. V letu 2006 je bil dobitnik štipendije Yehudi Menuhin »Life music now« v Salzburgu. Na mednarodnem tekmovanju »Intermusica Birkfeld 2009« in Theobalda Böhma leta 2011 v Münchnu je prejel prvo nagrado in bil skupni zmagovalec. Ravno na tekmovanju Theobalda Böhma je že nekaj let tudi član in predsednik strokovne žirije.

Od leta 2010 je asistent Michaela Martina Koflerja na mednarodnem mojstrskem tečaju za flavto v Celovcu, sam pa že enajst let vodi svojo mednarodno poletno šolo in je docent pri Musikbund von Ober- und Niederbayern (zvezi bavarskih godb).

Poleg solističnih koncertov in komornih recitalov je Martin Belič snemal in koncertiral še s Simfoničnim orkestrom Slovenske filharmonije, Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, Simfoničnim orkestrom SNG Maribor, Zagrebškimi filharmoniki, godalnim orkestrom Konservatorija za glasbo Maribor. Februarja 2009 je izšla zgoščenka Mladi virtuozi 1 na kateri je s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija posnel Koncert za flavto in orkester Carla Nielsna. S triom FUOCO je leta 2011 izdal zgoščenko »Music from the fire«. Njegova druga zgoščenka OPUS, z deli Theobalda Böhma, ki jo je posnel skupaj s pianistom Ivanom Ferčičem, pa je izšla leta 2018.

Redno deluje kot gost v bavarskem opernem orkestru, radijskem orkestru iz Kölna, v pihalnem orkestru Univerze Mozarteum Salzburg, v münchenskem Salon orkestru »Tibor Jonas«, Bavaria Classic – Residenz Solisten, Minhenskem Bach - Orkestru in kot solo flavtist pri Würtenbergischen Kammerorchester ter Münchenskem radijskem orkestru.

Priznani glasbeni kritik Marijan Zlobec je o njem zapisal: »Martin Belič nadaljuje veliko tradicijo slovenskih koncertnih flavtistov v zadnjega pol stoletja – od Borisa Čampe in Irene Grafenauer do sodobnosti – in je eden izmed reprezentantov svetovne koncertne flavte.«


Matej Zupan je profesor na Akademiji za glasbo Univerze v Ljubljani. Od leta 1996 do 2008 je bil solo flavtist Simfonikov RTV Slovenija. Dodiplomski in podiplomski študij je končal na Akademiji za glasbo Univerze v Ljubljani pri prof. Fedji Ruplu. Izpopolnjeval se je v Firencah, Italija pri Mariu Ancillottiju, ter na mojstrskih tečajih predavateljev: Trevor Wye, Michel Debost, Peter-Lukas Graf in James Galway. Je član pihalnega kvinteta ARIART, Komornega orkestra Academia Ars Musicae, ansambla za sodobno glasbo MD7 in Komornega orkestra solistov DSS. Kot solist in član različnih komornih sestavov je nastopal v Evropi, Severni in Južni Ameriki ter v Aziji. Snemal je za RTV Slovenija, RAI in ÖRF in posnel več samostojnih zgoščenk ter tudi z zasedbama Pihalni kvintet Ariart in Ansambel za sodobno glasbo MD7. Vodi seminarje in poletne šole za flavto v Sloveniji in v tujini.

ImprovizANcija, glasbena delavnica, 17. september 2021


O MENTORJU

An Černe je uspešno zaključil šolanje na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Glasbeno šolo v Sežani je začel obiskovati z devetimi leti v razredu prof. Marije Maretić-Hiršter, v nadaljevanju pa so ga poučevale še prof. Milena Lipovšek, prof. Irena Kavčič in prof. Irena Rovtar. V času šolanja se je udeležil številnih seminarjev, delavnic in tekmovanj, na katerih je vedno posegal po najvišjih mestih. Ukvarja se tudi z ljudsko glasbo iz različnih kontinentov. Je član skupine Terrafolk, s katero koncertira po celem svetu. Izvedel je več uspešnih delavnic na temo improvizacije.

O DELAVNICI

Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje organizira delavnico z naslovom ImprovizANcija pod mentorstvom Ana Černeta. Delavnica bo potekala v petek, 17. septembra 2021, v popoldanskem času.

Namenjena je učencem Glasbene šole Velenje (od 2. razreda naprej) in dijakom Umetniške gimnazije Velenje.

Cilj delavnice je širjenje glasbenega znanja in posluha ter napredovanje v tehničnih ter predvsem muzikalnih spretnostih skozi improvizacijo. Pri tem poudarek leži na razvijanju kreativnosti in posluha, torej prepoznavanju določenih glasbenih vzorcev. Najpomembnejše je razumevanje ritma in harmonije, na katerih si izmišljujemo najprej enostavne in kasneje tudi kompleksnejše melodične vzorce.

KOTIZACIJA

Kotizacija za delavnico znaša 25 EUR.

Prosimo, da kotizacijo nakažete na račun:
Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, Jenkova 4, 3320 Velenje

Številka računa: SI56 013336030713841
BIC koda Banke Slovenije: BSLJSI2X
Referenca: SI 00
Sklic: 17-09
Davčna številka: 79789960

Prijava s plačilom kotizacije je možna do 13. septembra 2021.

Seminar za flavto - mentor Martin Belič, 31. 3. 2021

O mentorju


Priznani flavtist Martin Belič, ki od leta 2007 živi in ustvarja v Münchnu, sodi med mlajši rod že uveljavljenih slovenskih koncertnih flavtistov. Je asistent solo flavtist enega najboljših evropskih orkestrov – Münchner Philharmoniker, ki deluje pod taktirko Valeria Gergieva.

Njegovi prvi učitelji so bili prof. Adam Biczkey, prof. Karla Škarpa, Bojana Rojko in prof. Violeta Ozvatič. Leta 2003 je z odliko diplomiral na Mozarteumu v Salzburgu pri prof. Ireni Grafenauer in prof. Herti Mergl, leta 2007 pa z odliko magistriral na koncertni smeri pri prof. Ireni Grafenauer ter vpisal podiplomski študij pri prof. Michaelu Martinu Koflerju.

Je zmagovalec več slovenskih tekmovanj ter mednarodnih tekmovanj v Italiji, Avstriji in Nemčiji. Leta 2000 je prejel Zoisovo štipendijo ter plaketo Dr. Romana Klasinca za izjemne glasbene dosežke. V letu 2006 je bil dobitnik štipendije Yehudi Menuhin »Life music now« v Salzburgu. Na mednarodnem tekmovanju »Intermusica Birkfeld 2009« in Theobalda Böhma leta 2011 v Münchnu je prejel prvo nagrado in postal skupni zmagovalec tekmovanja. Ravno na slednjem tekmovanju je že nekaj let tudi član in predsednik strokovne žirije.

Od leta 2010 je asistent Michaela Martina Koflerja na mednarodnem mojstrskem tečaju za flavto v Celovcu, sam pa že osem let vodi svojo mednarodno poletno šolo in je docent pri Musikbund von Ober- und Niederbayern (zveza bavarskih godb).

Poleg solističnih koncertov in komornih recitalov je Martin Belič snemal ter koncertiral še s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, Simfoničnim orkestrom SNG Maribor, Zagrebškimi filharmoniki in godalnim orkestrom Konservatorija za glasbo Maribor.

Februarja 2009 je izšla zgoščenka Mladi virtuozi 1, na kateri je s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija posnel Koncert za flavto in orkester Carla Nielsna. S triom Fuoco je leta 2011 izdal zgoščenko Music from the Fire. Njegova druga zgoščenka Opus, z deli Theobalda Böhma, ki jo je posnel skupaj s pianistom Ivanom Ferčičem, pa je izšla leta 2018.

Redno deluje v orkestru bavarskega radia, bavarskem opernem orkestru, radijskem orkestru iz Kölna, Simfoničnem orkestru Bruno Walter iz Bratislave, v pihalnem orkestru Univerze Mozarteum Salzburg, v Münchenskem salonskem orkestru Tibor Jonas, Bavaria Classic, Münchenskem Bachovem orkestru in kot solo flavtist pri Würtenbergischen Kammerorchester.

Priznani glasbeni kritik Marijan Zlobec je o njem zapisal: "Martin Belič nadaljuje veliko tradicijo slovenskih koncertnih flavtistov v zadnjega pol stoletja – od Borisa Čampe in Irene Grafenauer do sodobnosti – in je eden izmed reprezentantov svetovne koncertne flavte."

O seminarju

Seminar bo potekal v sredo, 31. marca 2021, med 9. in 19. uro preko aplikacije Zoom.

Namenjen je učencem Glasbene šole Velenje in dijakom Umetniške gimnazije Velenje ter je brezplačen.

Seminar za flavto - Eva-Nina Kozmus

Seminar je potekal v sredo, 8. januarja 2020, med 9. in 19. uro v Modri dvorani Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje.

Namenjen je bil učencem Glasbene šole Velenje in dijakom Umetniške gimnazije Velenje, vsi ostali so bili vabljeni k poslušanju. Pasivna udeležba je bila brezplačna, za zunanje udeležence pa je bila potrebna spletna prijava.

O mentorici


Eva-Nina Kozmus (1994) je s petimi leti pričela svojo glasbeno pot v Glasbeni šoli Risto Savin Žalec.

Po šolanju v Glasbeni šoli Celje pri prof. Mileni Lipovšek je leta 2010 pod njenim mentorstvom zaključila tudi Konservatorij za glasbo in balet v Ljubljani. Isto leto je bila sprejeta na CNSMD v Lyonu v razred prof. Philippa Bernolda, Juliena Beaudimenta, Claude Lefebvre in Gillesa Cottina, kjer je leta 2013 diplomirala in 2015 tudi magistrirala (pod dodatnim mentorstvom Joséja-Daniela Castellona) z magistrsko nalogo na temo Aleksandrove tehnike.

Eva-Nina je prvonagrajenka mnogih državnih in mednarodnih tekmovanj. Najodmevnejša je prva nagrada na prestižnem tekmovanju Evrovizijski mladi glasbenik 2010 na Dunaju.

Leta 2015 je bila sprejeta na prestižen študij artist diploma (solistični doktorat) na CNSMD v Lyonu, v razred Juliena Beaudimenta. Eva-Nina je redna gostja festivalov kot so Next Generation festival v Bad Ragazu v Švici, Bell' Arte Frankfurt RheinMain Musik, Vzhajajoče zvezde v Kremlinu, Festival Messiaen v Franciji, Molyvos festival v Grčiji, Ostinato festival komorne glasbe v Omišu, festival Olive Classic, festival Allegro Vivo v Avstriji, festival flavtistov v Zagorju, Mecklenburg Vorpommern v Nemčiji, :alpenarte festival v Schwarzenbergu, Ohrid poletni festival, festival Bohinj… Bila je tudi del oddaje Stars von Morgen na televizijskem programu arte v sodelovanju z Rolandom Villazónom.

S samostojnimi koncerti se je že predstavila v mnogih evropskih državah, v Rusiji ter Ameriki. Ljubiteljica komorne glasbe sodeluje v različnih mednarodnih komornih zasedbah in je del slovenskega tria s Karmen Pečar Koritnik (violončelo) in Mojco Zlobko-Vajgl (harfa). Kot solistka sodeluje z mnogimi orkestri kot so Dunajski radijski simfonični orkester, Simfonični orkester Toleda, Orkester RTV Slovenija, Orkester filharmonije Sarajevo, Orkester Slovenske filharmonije, Romunski radijski orkester, Berlinski mladi simfoniki, Simfonični orkester Liechtenstein, Orkester festivala Allegro Vivo, Zagrebški solisti in ostalimi) in dirigenti kot so Stefan Sanderling, En Shao, Toshihiro Yonezu, Cristian Orosanu, Florian Krumpöck, Cornelius Meister, Vladimir Spivakov, Bijan Khadem-Missagh… V čast ji je bilo sodelovati z več slovenskimi in tujimi skladatelji in krstno izvesti njihove skladbe.

Leta 2012 je izšla zbirka njej posvečenih skladb slovenskih skladateljev, naslovljena "Razpoloženja". V letu 2019 je prvič nastopila v vlogi umetniške vodje festivala Alpenarte v Schwarzenbergu (Avstrija), kjer je tudi krstno izvedla njej posvečeno skladbo "Eva" irskega skladatelja Sama Perkina. V januarju 2020 se bo predstavila kot solistka z Mozarteum orkestrom iz Salzburga na festivalu Mozartwoche (Mozartovi tedni).

Kot prva solo flavtistka je že sodelovala z orkestri kot so Operni orkester Lyon, Lyonski simfonični orkester, Simfonični orkester Bordeaux, Orkester capitole de Toulouse, Operni orkester Toulon, Simfonični orkester Gran Teatre del Liceu v Barceloni, Gürzenich orkester Köln, Konzerthaus orkester Berlin, Oslo filharmonija…

Eva-Nina je solo flavtistka Opernega orkestra Limoges v Franciji.

Seminar za flavto - Valerija Kamplet

Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje organizira seminar za flavto pod mentorstvom Valerije Kamplet. Seminar bo potekal v Modri dvorani glasbene šole v soboto, 26. januarja 2019, z začetkom ob 9:00.

Seminar je namenjen učencem in dijakom Glasbene šole Velenje. Za pasivne udeležence je vstop prost (vabljeni tudi zunanji obiskovalci).

O mentorici


Flavtistka Valerija Kamplet se je začela glasbeno izobraževati pri prof. Mojci Fideršek v Glasbeni šoli Sevnica. V Ljubljani je končala Srednjo glasbeno in baletno šolo, v razredu prof. Helene Poles. Univerzitetni študij je uspešno zaključila v razredu prof. Mateja Zupana na Akademiji za glasbo Univerze v Ljubljani. Že med šolanjem se je predano posvečala pedagoškemu delu v Glasbeni šoli Sevnica.

Poučuje flavto, kljunasto flavto, pikolo in komorno igro na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor.

Vzgojila je vrsto odličnih mladih flavtistov, ki so prejeli številne nagrade in posebna priznanja na državnih in mednarodnih tekmovanjih – tako kot solisti kot člani komornih zasedb. Njeni nekdanji učenci s samostojnimi recitali in koncerti redno muzicirajo po vsej Sloveniji ter snemajo za radio in televizijo.  Študij nadaljujejo na uglednih univerzah doma in po svetu (na Univerzi Mozarteum Salzburg, Kraljevem glasbenem kolidžu v Londonu, Konservatoriju Luigija Cherubinija v Firencah, Akademiji za glasbo Univerze v Ljubljani).

Pogosto je članica komisij regijskih, državnih in mednarodnih tekmovanj ter sestavljalka propozicij za državno tekmovanje TEMSIG. Je ocenjevalka pri zunanjem ocenjevanju maturitetnih nastopov za flavto, sodelovala je tudi v komisiji za prenovo učnih načrtov za umetniško gimnazijo pri predmetu flavta. Pogosto je mentorica pripravnikom flavtistom.

Vodi otroški pevski zbor v župniji »Marija, Mati cerkve« v Mariboru.
Leta 2010 je prejela listino dr. Romana Klasinca za pomembne uspehe na vzgojno-izobraževalnem področju.

Seminar - Ana Kavčič Pucihar

Glasbena šola Fran Korun Koželjski organizira seminar za flavto pod mentorstvom Ane Kavčič Pucihar. Seminar bo potekal v Modri dvorani glasbene šole v soboto, 10. februarja 2018 z začetkom ob 9.oo.

Seminar je namenjen učencem in dijakom naše glasbene šole. Za pasivne udeležence je vstop prost (vabjeni tudi zunanji obiskovalci).

Vabljeni!


Flavtistka Ana Kavčič Pucihar je diplomirala (1999) in zaključila umetniško specializacijo (2001) na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Fedje Rupla, kjer je pod njegovim mentorstvom in somentorstvom dr. Branke Rotar Pance leta 2011 zaključila znanstveni magisterij s temo “Celostno poučevanje flavte za 7-letne učence”. Kot učiteljica flavte je zasnovala metodo poučevanja, ki temelji na konstruktivistični paradigmi in tako učence vključuje v proces učenja skozi prijetne glasbene izkušnje in glasbeno-didaktične igre. Del metode poučevanja je tudi v učni načrt za flavto sprejeti učbenik za najmlajše Igramo se flavto, ki sta ga napisala z Blažem Puciharjem. Angleški prevod učbenika, Fluting Stars, se je uvrstil med zmagovalce tekmovanja Newly Published Music Competition 2016 v kategoriji učbenikov za flavto ameriške zveze flavtistov National Flute Association v San Diegu/ZDA. V polletnem bivanju v ZDA leta 2015 je kot Fulbright Visiting Scholar na Boise State University/ZDA raziskovala učinkovite strategije poučevanja v inštrumentalnem pouku flavte, koncertirala in predavala, gostovala pa je tudi na University of Puget Sound in Pacific Lutheran University v zvezni državi Washington. Leta 2015 je prejela prestižno Gerbičevo nagrado za izjemne dosežke na področju poučevanja flavte in glasbenega poustvarjanja. Kot študentka doktorskega študija na Akademiji za glasbo v Ljubljani pod mentorstvom dr. Branke Rotar Pance nadaljuje raziskovanje učinkovitih strategij poučevanja flavte.

V soboto, 28. januarja 2017, nas je obiskala profesorica flavte Nataša Paklar. Nekdaj pikolistka Slovenske filharmonije, danes pa profesorica flavte na Konservatoriju za glasbo v Ljubljani.

Seminar je potekal v obliki praktičnega dela z učenci nižje in srednje stopnje. Aktivno se je seminarja udeležilo 12 učencev. Profesorica je izčrpno predajala svoje znanje tako začetnikom kot tistim bolj izkušenim. Poudarek je bil na pravilni drži telesa in vdihu, ki je osnova za oblikovanje tona, pa tudi delo na intonaciji in artikulaciji. Seminar smo zapustili polni novih idej in z veliko motivacije za prihodnje delo.


Nataša Paklar je z odliko diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof.Fedje Rupla. Izpopolnjevala se je na mnogih seminarjih pri uglednih profesorjih. Tekom šolanja je je prejela številne prve nagrade na republiških in bivših zveznih tekmovanjih, Oktobrsko nagrado mesta Beograd, Prešernovo nagrado Akademije za glasbo ter Prešernovo nagrado Univerze v Ljubljani.
Kot solistka je nastopala z orkestrom Slovenske filharmonije, Slovenske vojske, St. Georg Strings, Celjskim godalnim orkestrom, Karniumom, kot komorna glasbenica na festivalih Trieste Prima, Radenci, Lent, Glasbeni september Maribor, Slowind, Festival Bled, Aspekte Salzburg, Neuebuehne Villach, Svetovni glasbeni dnevi, Musik festival Stift. Kot članica tria Empiem in kvarteta flavt Flavte brez meja je krstno izvedla veliko skladb sodobnih skladateljev.
Leta 1989 je postala solo flavtistka v orkestru SNG Opera in balet Ljubljana, od 1993-2011 pa je bila pikolistka v orkestru Slovenske filharmonije, sedaj pa je profesorica flavte in pikola na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Pogosto je članica žirije na tekmovanjih mladih flavtistov, vodi seminarje, ter je redna predavateljica na poletni šoli Glasbeno poletje na gradu Podsreda.

Solo

30 € (30 minut) - učenci (osnovna stopnja)

45 € (45 minut) - dijaki (srednja stopnja)

Komorna igra

45 € (45 minut)

Prosimo, da kotizacijo nakažete na račun:
Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje
Jenkova 4, 3320 Velenje

Številka računa: SI56 013336030713841
BIC koda Banke Slovenije: BSLJSI2X
Referenca: SI 00
Sklic: 03-2021
Davčna številka: 79789960

Prijava s plačilom kotizacije je možna od  dalje.

Rok prijave: