Seminar za harfo - prof. Diana Grubišić Ćiković

Seminar

Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje organizira seminar za harfo pod mentorstvom prof. Diane Grubišić Ćiković. Seminar bo potekal v šolski Modri dvorani v sredo, 24. 10. 2018, od 8.30 dalje.

Aktivna udeležba na dnevnem seminarju je namenjena učenkam in dijakinjam harfe Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje, za ostale udeležence seminarja pa je mogoča je tudi celodnevna pasivna udeležba. Le-ta je pri aktivnih udeležencih že vključena.

Za prijavo na seminar je potrebno izpolniti in poslati elektronsko prijavnico (spodaj). Rok za prijavo je četrtek, 18. oktober 2018.

Mentorica


Diana Grubišić Ćiković je zaključila študij klavirja na Akademiji za glasbo v Zagrebu, pri prof. Mariji Gvozdić Horvat, študij harfe pa pri prof. Rudi Ravnik Kosi na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Podiplomski magistrski študij je zaključila na Visoki šoli za glasbeno umetnost v Lovranu pri prof. Irini Pašinskaji (Rusija).

Koncertira kot solistka in komorna glasbenica - nastopila je v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemčiji, Belgiji, Rusiji, Avstraliji, Južni in Severni Ameriki. Kot solistka  se je predstavila ob spremljavi številnih orkestrov: Slovenska filharmonija, Orkester Opere HNG Ivana pl. Zajca v Reki, Dubrovniški simfonični orkester, Simfonični orkester Hrvaškega radija in televizije, Ansambel "Cantus", nastopila je z Varaždinskim, Reškim in Zadarskim komornim orkestrom, Hrvaškim komornim orkestrom ter Madžarskim simfoničnim orkestrom Danubia.

Diana Grubišić Ćiković snema za arhiv Hrvaškega radia. Posnela je tri zgoščenke. 

Več kot dvaindvajset let je bila solo harfistka orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca v Reki. Od leta 1994 do leta 2006 je poučevala harfo na Glasbeni šoli Ivana Matetića Ronjgova v Reki. Od leta 2002 je profesorica harfe na Akademiji za glasbo v Zagrebu.

Kotizacija

Cena kotizacije za aktivno udeležbo na seminarju je glede na minutažo individualne ure:
- 30 minut: 30 EUR,
- 45 minut: 45 EUR,
- 60 minut: 60 EUR
- 90 minut: 90 EUR.

Cena za pasivno (celodnevno) udeležbo je 10 EUR.

Prosimo, da kotizacijo nakažete na sledeči račun: 
Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje 
Jenkova 4, 3320 Velenje

Številka računa: SI56 013336030713841
BIC koda Banke Slovenije: BSLJSI2X
Referenca: SI 00 
Sklic: 10-2018
Davčna številka: 79789960

Rok prijave: 18. 10. 2018

Prijavnica

Prijavnico za udeležence, ki še niso dopolnili 18 let, izpolnijo starši. Pri točki "Program" vpišite naslove in avtorje kompozicij, ki jih bi želeli predstaviti na individualni uri. Ob koncu prijave je potrebno pripeti elektronski dokument (sken ali slika) s potrdilom o plačilu kotizacije.

Hvala za vašo prijavo. Vse pomembne in aktualne informacije boste prejeli po elektronski pošti.