Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019 Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019

Sprednja vrsta (od leve proti desni): Tilen Slakan, Nataša Ževart Pavšek, Tomaž Lojen, Tamara Gombač, Danica Koren, Barbara De Costa, Ljiljana Djukić Šuklar, Andreja Golež Gruden, Pascal Vehovec, Sara Slatinek, Nina Verboten, Boštjan Mesarec, Tanja Petrej in Dunya Tinauer.
Srednja vrsta (od leve proti desni): Aleksandar Serdar, Anja Rosec, Anja Kožuh, Barbara Verhovnik, Matjaž Emeršič, Sanja Mlinar Marin, Monika Krajnc Štih, Neva Berke, Katja Šumečnik, Gordana Hleb, Olga Ulokina, Mojca Volavšek in Janko Potočnik.
Zadnja vrsta (od leve proti desni): Boris Štih, David Špec, Jasmina Špec, Gorazd Topolovec, Damir Tkavc, Jelka Hrovat, Miran Šumečnik, Izidor Kokovnik, Slavko Šuklar, Primož Kranjc,Jerneja Grebenšek, Janez Marin, Špela Zamrnik, Nikolaj Žličar, Katja Žličar Marin in Janez Pincolič. 
Manjkajoči profesorji: Dalibor Bernatović, Gregor Dvorjak, Alenka Goršič Ernst, Jernej Marinšek, Teja Pintar, Alenka Podpečan, Mitja Škorjanc, Urška Šramel Vučina, Igor Ulokin, Mojca Ušen Tkalčec in Ana Zajc Smolčnik.

Vsi profesorji imajo službeni mail sestavljen takole: ime.priimek@gsvelenje.si.

  • Dvorjak Gregor

    Dvorjak Gregor

Dvorjak Gregor

rog

Gregor Dvorjak je nižjo in srednjo glasbeno šolo končal v Velenju pri prof. Robertu Predniku. Po končani srednji glasbeni šoli se je vpisal na Akademijo za glasbo v Ljubljani, k prof. J. Faloutu in B. Lipovšku. V teku šolanja je prejel 1. in 2. nagrado na državnem tekmovanju TEMSIG. Igra v različnih komornih skupinah in je tudi član trobilnega kvinteta ljubljanske Opere. Kot prvi Slovenec je igral v orkestru evropske unije (EUYO) pod vodstvom Vladimirja  Ashkenazy-ja. Izpopolnjeval se je pri mnogih priznanihih profesorjih, kot so R. Vlatković, V. Malish, M. Kalmik, L. Garzia, E. Penzel  J. Brayent in S. Dohr V letu 2006 je diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Trenutno deluje kot član Simfoničnega orkestra RTV Slovenije in poučuje na Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski Velenje in na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Občasno tudi sodeluje na tekmovanjih kot član žirije.

E-naslov: gregor.dvorjak@gsvelenje.si<< Nazaj na seznam