Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019 Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019

Sprednja vrsta (od leve proti desni): Tilen Slakan, Nataša Ževart Pavšek, Tomaž Lojen, Tamara Gombač, Danica Koren, Barbara De Costa, Ljiljana Djukić Šuklar, Andreja Golež Gruden, Pascal Vehovec, Sara Slatinek, Nina Verboten, Boštjan Mesarec, Tanja Petrej in Dunya Tinauer.
Srednja vrsta (od leve proti desni): Aleksandar Serdar, Anja Rosec, Anja Kožuh, Barbara Verhovnik, Matjaž Emeršič, Sanja Mlinar Marin, Monika Krajnc Štih, Neva Berke, Katja Šumečnik, Gordana Hleb, Olga Ulokina, Mojca Volavšek in Janko Potočnik.
Zadnja vrsta (od leve proti desni): Boris Štih, David Špec, Jasmina Špec, Gorazd Topolovec, Damir Tkavc, Jelka Hrovat, Miran Šumečnik, Izidor Kokovnik, Slavko Šuklar, Primož Kranjc,Jerneja Grebenšek, Janez Marin, Špela Zamrnik, Nikolaj Žličar, Katja Žličar Marin in Janez Pincolič. 
Manjkajoči profesorji: Dalibor Bernatović, Gregor Dvorjak, Alenka Goršič Ernst, Jernej Marinšek, Teja Pintar, Alenka Podpečan, Mitja Škorjanc, Urška Šramel Vučina, Igor Ulokin, Mojca Ušen Tkalčec in Ana Zajc Smolčnik.

Vsi profesorji imajo službeni mail sestavljen takole: ime.priimek@gsvelenje.si.

  • Grebenšek Jerneja

    Grebenšek Jerneja

Grebenšek Jerneja

klavir

Jerneja Grebenšek je diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri Aciju Bertonclju, umetniško specializacijo pa je končala pri Làszlu Baranyayu. Na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v avstrijskem Gradcu je pri Käthe Wittlich zaključila magistrski študij klavirske komorne glasbe. Izpopolnjevala se je na mojstrskih tečajih pri Vassilyju Lobanovu, Jakobu Lateinerju, Paulu Guldi, Riti Kinki in Altenberg Triu.
V času študija je bila večkrat nagrajena na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Intenzivno se posveča komorni glasbi, dejavna je v Klavirskem triu Ars musica, s katerim so se podiplomsko izobraževali pri pianistu Chia Chou, članu tria Parnassus. Nastopajo doma in v tujini, skupaj so posneli tudi zgoščenko z deli slovenskih skladateljev, številni koncerti pa so bili posneti za radijske hiše.
Z veseljem se posveča tudi pedagoškemu delu v programu Umetniške gimnazije v Velenju, kjer poučuje klavir in komorno glasbo ter deluje kot korepetitor. Njeni učenci, dijaki in komorne skupine so bili nagrajenci številnih državnih in mednarodnih tekmovanj, mnogi pa uspešno nadaljujejo študij klavirja na glasbenih akademijah.

E-naslov: jerneja.grebensek@gsvelenje.si<< Nazaj na seznam