Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019 Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019

Sprednja vrsta (od leve proti desni): Tilen Slakan, Nataša Ževart Pavšek, Tomaž Lojen, Tamara Gombač, Danica Koren, Barbara De Costa, Ljiljana Djukić Šuklar, Andreja Golež Gruden, Pascal Vehovec, Sara Slatinek, Nina Verboten, Boštjan Mesarec, Tanja Petrej in Dunya Tinauer.
Srednja vrsta (od leve proti desni): Aleksandar Serdar, Anja Rosec, Anja Kožuh, Barbara Verhovnik, Matjaž Emeršič, Sanja Mlinar Marin, Monika Krajnc Štih, Neva Berke, Katja Šumečnik, Gordana Hleb, Olga Ulokina, Mojca Volavšek in Janko Potočnik.
Zadnja vrsta (od leve proti desni): Boris Štih, David Špec, Jasmina Špec, Gorazd Topolovec, Damir Tkavc, Jelka Hrovat, Miran Šumečnik, Izidor Kokovnik, Slavko Šuklar, Primož Kranjc,Jerneja Grebenšek, Janez Marin, Špela Zamrnik, Nikolaj Žličar, Katja Žličar Marin in Janez Pincolič. 
Manjkajoči profesorji: Dalibor Bernatović, Gregor Dvorjak, Alenka Goršič Ernst, Jernej Marinšek, Teja Pintar, Alenka Podpečan, Mitja Škorjanc, Urška Šramel Vučina, Igor Ulokin, Mojca Ušen Tkalčec in Ana Zajc Smolčnik.

Vsi profesorji imajo službeni mail sestavljen takole: ime.priimek@gsvelenje.si.

  • Marinšek Jernej

    Marinšek Jernej

Marinšek Jernej

flavta

Jernej Marinšek je ravnatelj in učitelj flavte na Glasbeni šoli Nazarje. Svojo glasbeno pot je pričel na Glasbeni šoli v Velenju. Leta 1998 je diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Mateja Zupana. V tem času je prejel številne nagrade tako v kategoriji solo in v komorni igri. Sodeloval je v različnih komornih in orkestrskih zasedbah, bil je član simfoničnega in pihalnega orkestra AG Ljubljana ter kvarteta flavt Pan, s katerim so v okviru Glasbene mladine Slovenije gostovali s številnimi koncerti po vsej Sloveniji. Še v času študija je na povabilo Simfoničnega orkestra SNG Maribor sodeloval tako z opernim kot simfoničnim orkestrom ter se med drugim udeležil gostovanja orkestra v nemškem mestu Marburg. Na povabilo rednih profesorjev na Akademiji za glasbo v Ljubljani prof. Karoline Šantl Zupan ter prof. Mateja Zupana je sodeloval pri naboru in končnem izboru skladb prvega slovenskega učbenika za mlade flavtiste z naslovom Skladbe za flavto, ki je izšel v šestih zvezkih pri DZS leta 2006. Med drugim je zunanji ocenjevalec na maturitetnih izpitih ter član ocenjevalnih komisij tekmovanja TEMSIG. 

Vse od leta 1997 pa svoje glasbeno znanje z veseljem ter iz ljubezni do flavte podaja številnim učencem in dijakom na različnih glasbenih šolah po Sloveniji. Trenutno poučuje na Umetniški gimnaziji v Velenju in na Glasbeni šoli Nazarje. Poleg poučevanja in ravnateljevanja redno skrbi tudi za svoje izobraževanje z udeležbo na raznih mojstrskih tečajih, seminarjih ter poletnih šolah pri priznanih profesorjih flavte. Vse to se zrcali v uspehih njegovih učenk, saj so vsakoletne dobitnice številnih nagrad, priznanj in plaket pri nas doma ter na mednarodnih tekmovanjih v tujini.

E-naslov: jernej.marinsek@gsvelenje.si<< Nazaj na seznam