Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019 Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019

Sprednja vrsta (od leve proti desni): Tilen Slakan, Nataša Ževart Pavšek, Tomaž Lojen, Tamara Gombač, Danica Koren, Barbara De Costa, Ljiljana Djukić Šuklar, Andreja Golež Gruden, Pascal Vehovec, Sara Slatinek, Nina Verboten, Boštjan Mesarec, Tanja Petrej in Dunya Tinauer.
Srednja vrsta (od leve proti desni): Aleksandar Serdar, Anja Rosec, Anja Kožuh, Barbara Verhovnik, Matjaž Emeršič, Sanja Mlinar Marin, Monika Krajnc Štih, Neva Berke, Katja Šumečnik, Gordana Hleb, Olga Ulokina, Mojca Volavšek in Janko Potočnik.
Zadnja vrsta (od leve proti desni): Boris Štih, David Špec, Jasmina Špec, Gorazd Topolovec, Damir Tkavc, Jelka Hrovat, Miran Šumečnik, Izidor Kokovnik, Slavko Šuklar, Primož Kranjc,Jerneja Grebenšek, Janez Marin, Špela Zamrnik, Nikolaj Žličar, Katja Žličar Marin in Janez Pincolič. 
Manjkajoči profesorji: Dalibor Bernatović, Gregor Dvorjak, Alenka Goršič Ernst, Jernej Marinšek, Teja Pintar, Alenka Podpečan, Mitja Škorjanc, Urška Šramel Vučina, Igor Ulokin, Mojca Ušen Tkalčec in Ana Zajc Smolčnik.

Vsi profesorji imajo službeni mail sestavljen takole: ime.priimek@gsvelenje.si.

  • Petrej Tanja

    Petrej Tanja

Petrej Tanja

oboa, kljunasta flavta, komorna igra

Tanja Petrej je svojo glasbeno pot začela v Velenju pri prof. Stojanu Dokuzovu, študij na Akademiji za glasbo pri prof. Božu Rogelji pa zaključila z odliko. V času šolanja se je udeležila kar nekaj solističnih tekmovanj, od koder se je vračala z zlatimi priznanji in prvimi nagradami. Že pri 12 letih je imela svoj prvi celovečerni solistični koncert na Ohridu. Še kot študentka se je zaposlila in postala redna članica orkestra Slovenske filharmonije. Kot solistka je nastopala z orkestrom Akademije za glasbo, z orkestrom RTV Slovenija in z nekaterimi drugimi mladinskimi orkestri po Sloveniji, kot članica različnih komornih skupin pa se je predstavila tako doma, kot v tujini. V sezoni 1990/1991 in 1991/1992 je bila kot tretja slovenska glasbenica članica Jeunesses Musicales World Orchestra (Svetovni orkester glasbene mladine) pod vodstvom svetovno znanega dirigenta Zubina Mehte. Danes deluje na glasbeni šoli Fran Korun Koželjski v Velenju, kot profesorica oboe. Aprila 2009 je na mednarodnem tekmovanju oboistov v Krškem, prejela oceno ODLIČNO in 1. nagrado strokovne, mednarodne komisije.

E-naslov: tanja.petrej@gsvelenje.si<< Nazaj na seznam