Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019 Učiteljski zbor umetniške gimnazije za strokovni del - glasba, šolsko leto 2018/2019

Sprednja vrsta (od leve proti desni): Tilen Slakan, Nataša Ževart Pavšek, Tomaž Lojen, Tamara Gombač, Danica Koren, Barbara De Costa, Ljiljana Djukić Šuklar, Andreja Golež Gruden, Pascal Vehovec, Sara Slatinek, Nina Verboten, Boštjan Mesarec, Tanja Petrej in Dunya Tinauer.
Srednja vrsta (od leve proti desni): Aleksandar Serdar, Anja Rosec, Anja Kožuh, Barbara Verhovnik, Matjaž Emeršič, Sanja Mlinar Marin, Monika Krajnc Štih, Neva Berke, Katja Šumečnik, Gordana Hleb, Olga Ulokina, Mojca Volavšek in Janko Potočnik.
Zadnja vrsta (od leve proti desni): Boris Štih, David Špec, Jasmina Špec, Gorazd Topolovec, Damir Tkavc, Jelka Hrovat, Miran Šumečnik, Izidor Kokovnik, Slavko Šuklar, Primož Kranjc,Jerneja Grebenšek, Janez Marin, Špela Zamrnik, Nikolaj Žličar, Katja Žličar Marin in Janez Pincolič. 
Manjkajoči profesorji: Dalibor Bernatović, Gregor Dvorjak, Alenka Goršič Ernst, Jernej Marinšek, Teja Pintar, Alenka Podpečan, Mitja Škorjanc, Urška Šramel Vučina, Igor Ulokin, Mojca Ušen Tkalčec in Ana Zajc Smolčnik.

Vsi profesorji imajo službeni mail sestavljen takole: ime.priimek@gsvelenje.si.

  • Verboten Nina

    Verboten Nina

Verboten Nina

klavir, korepeticije

Svoje glasbeno izobraževanje je pričela na nižji Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega  v Velenju, kjer jo je klavir poučevala učiteljica Marija Skornšek. Šolanje je nadaljevala na srednji glasbeni šoli prav tako v Velenju pri prof. Aciju Bertonclju. Z odliko je diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri doc. Vladimirju Mlinariću. Udeležila se je različnih tekmovanj, kjer je dosegala vidne uspehe. Svoje glasbeno znanje je še dodatno izpopolnjevala pri domačih in tujih glasbenikih (Jussi Siiralla, Rita Kinka, Laszlo Baranyay, Raija Kerppo, Matti Raekallio … ). Leta 2005 je v okviru študentske izmenjave študirala v Lahtiju na Finskem pri prof. Raiji Kerppo, kjer je imela tudi samostojni koncert in koncert v komorni zasedbi. Igrala je kot solistka z Velenjskim simfoničnim orkestrom, ves čas pa igra tudi v različnih komornih sestavih, nazadnje v klavirskem duu z Urško Roškar in v triu ˝Animato˝ (Ana Zajc Smolčnik – flavta, Marko Kragelnik – violončelo). Zaposlena je na Glasbeni šoli v Velenju, kjer korepetira in poučuje klavir tako na osnovni kot na srednji stopnji. Njeni učenci redno nastopajo v Glasbeni šoli in izven. Kot korepetitorka se udeležuje veliko tekmovanj v Sloveniji in tujini, kjer učenci in dijaki, ki jih korepetira, dosegajo vidne uspehe.

E-naslov: nina.verboten@gsvelenje.si<< Nazaj na seznam